Archief

Lafeber sluit mooie deal

Het was niet zo vanzelfsprekend dat Maarten Lafeber een nieuwe sponsor zou vinden. De laatste jaren waren zijn prestaties op de golfbaan immers niet echt hoogstaand.

 Lafeber vocht vooral voor zijn kaart voor de Europese Tour. Een strijd die hij dit seizoen na veertien jaar verloor. Toch wist zijn manager Michiel Floris in Hof Hoorneman Bankiers vanaf 1 januari 2014 een nieuwe geldschieter te vinden voor de komende vijf jaar. “Je kunt best zeggen dat de opluchting groot is”, zei de Nederlandse golfer.

Toeval is het niet dat Hof Hoorneman een contract met Lafeber afsloot. De bank, die zich met vermogensbeheer bezighoudt, helpt vooral bedrijven die (nog) ondergewaardeerd worden.

“Zo zien wij Maarten ook. Hij past heel goed bij onze identiteit”, laat de opvolger van Van Lanschot Bankiers weten. Lafeber: „Negen jaar lang hebben ze mij gesteund. Ik ben blij dat Hof Hoorneman me wil helpen om de volgende stappen te zetten. De meeste van mijn kosten zijn nu afgedekt.”

Lees hier verder op de website van de Telegraaf.

Social Media
Buienradar