Archief

Luiten maakt nog kans op plek in top 50

Joost Luiten heeft op de meest recente mondiale golfranking net geen plekje in de top 50 kunnen bemachtigen. De beste Nederlandse golfer eindigde afgelopen weekend als zestiende bij de Nedbank Golf Challenge in Zuid-Afrika en klom daardoor van de 52ste naar de 51ste plaats. De top 50 van de wereldranglijst mag in 2014 meedoen aan de vier majors en de toernooien uit de World Golf Championships.

Luiten komt dit jaar zelf niet meer in actie, maar omdat er diverse andere golfers zijn wiens resultaten van eind 2011 binnenkort wegvallen, zou hij nog een plekje kunnen opschuiven.

”Als het dit jaar niet lukt, dan ga ik er volgend jaar opnieuw voor”,twitterde Luiten. De ranglijst aan het einde van dit jaar is bepalend en Luiten begint pas op 9 januari aan zijn eerstvolgende evenement, ook in Zuid-Afrika.

Social Media
Buienradar