Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
11 bezoekers online
3 gasten, 8 bots, 0 leden

In sneltempo beter leren golfen dankzij TrackMan

De toppers in de golfwereld kunnen niet meer zonder: de TrackMan Launch Monitor. Een computerprogramma dat een golfer op 22 techniekpunten verbetert. Brian Griffiths uit Hilvarenbeek was in Nederland de eerste golfleraar die aan de slag ging met de Trackman. Hij en zijn leerlingen zijn er lyrisch over.

Het systeem TrackMan bestaat uit een computerprogramma en een radar die slagen op 22 punten analyseert. Het heeft het werk van de golfleraar drastisch veranderd.

Griffiths: “Voorheen was het zoeken in het donker. Maar nu krijg ik van TrackMan heel precies door wat er schort aan de techniek van mijn leerling. De snelheid waarmee ik tegenwoordig een golfer beter kan maken, is verbeterd met een factor drie.”

Lees hier verder op de website van Omroep Brabant.

Social Media
Buienradar