Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
19 bezoekers online
0 gasten, 19 bots, 0 leden

Putten in de Provincie

In 2014 wordt er een nieuw golfevenement geïntroduceerd, Putten in de Provincie. U kunt hieraan meedoen!

In onze 12 provincies worden er op deelnemende golfclubs en/of verenigingen wedstrijden gespeeld. 50 spelers per provincie gaan door naar ronde 2, Zij strijden in elke provincie voor de “De beste Putter van de Provincie”.

De 10 beste spelers per provincie gaan door naar ronde 3 en zullen strijden om de titel “Beste putter van de 12 Provinciën 2014”. Opgeven kan vanaf 1 januari 2014 via het formulier “aanmelden” op deze website. Iedereen kan zich inschrijven, ongeacht leeftijd en/of niveau.

Lees hier verder op de website van putten in de provincie.

 

Social Media
Buienradar