Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
14 bezoekers online
2 gasten, 12 bots, 0 leden

Worstelende McIlroy op valreep naar zege

Golfer Rory McIlroy kan dit jaar toch nog met een overwinning pronken. De Noord-Ier was zondag de beste in het Australian Open in Sydney. Hij sloeg toe met een birdie op de 18e en laatste hole, waarmee hij thuisfavoriet Adam Scott aftroefde.

De 33-jarige Scott had het toernooi drie dagen lang gedomineerd en ging de slotdag in met vier slagen voorsprong. Hij liet de nodige kansen liggen en zag McIlroy naderen. Op de allerlaatste hole viel de beslissing alsnog in het voordeel van de Noord-Ier. Scott maakte namelijk een bogey en wierp daarmee de zege in de schoot van McIlroy, die dit hele jaar worstelde met zijn vorm en geen schim was van de speler die in de voorgaande jaren twee keer een major wist te winnen.

Lees hier verder op de website van de Telegraaf.

Social Media
Buienradar