Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:

Pitch&Putt Golf Leeuwarden in actie voor Serious Request

Dit jaar staat het Glazen Huis in Leeuwarden. 3FM Serious Request vraagt onze aandacht voor kinderen die sterven door diarree. Een stille ramp die wereldwijd elk jaar ruim 800.000 slachtoffers maakt en het gevolg is van gebrek aan schoon drinkwater, zeep en toiletten. Om geld in te zamelen voor deze actie organiseren Pitch&Putt Golf Leeuwarden en de Pitch&Putt Golfvereniging Zuiderburen op zaterdag 7 december een speciaal “Elfsteden Pitch&Putt Golftoernooi”.

Geen Elfstedentocht maar Elfstedentoernooi
Initiatiefnemers Pitch&Putt Leeuwarden en de Pitch&Putt Golfvereniging hebben zich laten inspireren door de Friesche Elfstedentocht en bedachten deze originele variant om in actie te komen voor Serious Request. Zij geven aan: “Het is geweldig om met deze sportieve actie een bijdrage te kunnen leveren aan het doel van de Serious Request actie. En wij zijn zeker niet de enige die geld inzamelen, het halve land doet zo ongeveer mee. De Serious Request actie leeft ontzettend in Nederland en dat is belangrijk want dit doel verdient écht aandacht en een heleboel geld.” Het toernooi wordt gespeeld op de 18 holes Pitch&Putt Golfbaan in Leeuwarden. Zowel het inschrijfgeld, als de opbrengst van de holesponsoring en de inhoud van de collectebus worden geheel geschonken aan Serious Request. Leuk detail is dat de collectebus bij de toiletten staat, aangezien de slogan van dit jaar is: ‘Let’s clean this shit up’.

Ga hier naar de website voor meer informatie.

Social Media
Buienradar