Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
10 bezoekers online
0 gasten, 10 bots, 0 leden

Zwolse brugklassers proefkonijn bij onderzoek digitale golfles

Honderd brugklassers van het Thomas a Kempis College doen mee aan een onderzoek van het lectoraat ‘Bewegen, School en Sport’ van hogeschool Windesheim.

De afgelopen maanden volgden ze op verschillende manieren golfles. Doel is om vast te stellen of het digitaal spelen van golf helpt bij het daadwerkelijk onder de knie krijgen van de sport. De brugklassers werden in vier groepen verdeeld: één groep kreeg traditionele golfles, op de baan. Een tweede in de gymzaal en een derde kreeg digitale golfles via de Xbox in het ‘game center’ van hogeschool Windesheim. Een vierde groep kreeg geen les en functioneerde dus als controlegroep.

Lees verder bij De Stentor.

Social Media
Buienradar