Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
18 bezoekers online
2 gasten, 16 bots, 0 leden

Golfcenter Seve maakt slag in de toekomst van golf. “Nieuwe visie op de meest beoefende sport ter wereld”

Golfcentrum Rotterdam is compleet vernieuwd. Ruim 25 jaar ervaring in het faciliteren van golf, nu in een geheel nieuw jasje. Nieuwe eigenaar Robin Bravenboer vond het aan het begin van dit jaar tijd voor een grote metamorfose. Het golfcentrum is volledig gemoderniseerd en er zijn tal van nieuwe mogelijkheden voor golfers gecreëerd. Door dit unieke nieuwe concept rekent Golfcenter Seve af met alle misvattingen over het stoffige imago van golf. Vooroordelen de deur uit en tijd voor een nieuwe approach: Nederlands meest complete Golfcenter Seve!

Golfcenter Seve is vernoemd naar de Spaanse golfspeler Severiano Ballesteros (in de jaren ’70 en ’80 de beste speler ter wereld). Wegens zijn grote charme en populariteit werd hij door het publiek vaak Seve genoemd. Deze naam past dus perfect bij het vernieuwde golfcenter dat o.a. populair is door zijn charmante 9 holes par 3 baan, en de zeer grote driving range. Maar ook zeer charmant is het geweldige moderne mediterrane restaurant.

Golfcenter Seve biedt optimale trainingsfaciliteiten. Er is in het trainingscentrum een leuke uitdagende Par 3 baan aanwezig, met 9 holes maar wel 18 afslagplaatsen, welke binnen een uur te doorlopen is. Er zijn nieuwe studio’s bijgeplaatst waardoor Golfcenter Seve met de meeste afslagplaatsen de grootste indoor driving range van Nederland heeft. Daarnaast zijn alle 80 afslagplaatsen verlicht en overdekt en daardoor winterproof. Golfcenter Seve maakt gebruik van de nieuwste technieken zoals de Trackman driving range om het spel te optimaliseren. Tevens heeft de beste professionele golfer van Nederland Joost Luiten (winnaar KLM Open en het Oostenrijks Open 2013) Golfcenter Seve, vanwege de hoge kwaliteit aan faciliteiten, gekozen tot zijn thuisbasis en hier zijn eigen swingstudio gevestigd.

Ga hier naar de website van Golfcenter Seve voor meer informatie.

Social Media
Buienradar