Archief

Dorhout Mees nieuwe IGG lokatie

Dorhout Mees is de nieuwe lokatie voor Inner Genius Golf. Auke Hempenius ziet ernaar uit om de IGG co-creators die in de afgelopen drie jaar zulke geweldige ervaringen in de polder hebben gehad op de nieuwe IGG polderlocatie te begroeten. Dorhout Mees heeft 36 volwaardige holes (A status), 18 holes par 3 en 2 driving-ranges met voor IGG afslagplaatsen van natuurlijk gras.

En Auke heeft meer leuke plannen, waaronder ons uit de wintergolfslaap houden! In plaats van een golfwinterslaap ga je met drie golfmaatjes actief de winter door met IGG. Hij verzekert je dat je wakker blijft en bij de les wordt houden. Deze winter experience kost slechts € 19,- per persoon/per sessie, bij minimale deelname van 4 personen. Lees hier meer over IGG of over het winterprogramma.

Social Media
Buienradar