Archief

Wethouder Landwehr slaat eerste balletje op toekomstig golfterrein

Wethouder André Landwehr sloeg woensdagmiddag het eerste balletje op het toekomstige golfterrein ‘Kroonprins van Vianen’ langs de Kruisweg in de Bolgerijse Polder in Vianen. Gadegeslagen door zijn kleinkinderen maaide hij de eerste keer nog over de bal heen, maar de tweede poging was wel raak.

De nieuwe golfbaan, gelegen in de nabijheid van het Merwedekanaal en pal langs de rijksweg A27, wordt aangelegd door Wout Kool. De nieuwe eigenaar van het terrein runt een grondverzetbedrijf in Wilnis. In dit Utrechtse dorp heeft hij enkele jaren geleden ook al een groot golfterrein gerealiseerd. “Ik hoop dat wij net zo gebonden mogen worden aan deze polder als aan de Wilnisser polder.”

Lees hier verder op de website van het Kontact.

Social Media
Buienradar