Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
23 bezoekers online
4 gasten, 19 bots, 0 leden

Open Overloons Golftoernooi is uitstekend geslaagd

Het eerste Open Overloonse Golftoernooi werd georganiseerd door Golfbaan Overloon. De organisatie kreeg steun van Ineke Maassen en Jan Slungers. Extra nieuwtje was de presentatie van ‘golffitness’ door Dave Ewalts. De voorrondes waren op 22 en 23 oktober en er speelden zo’n 50 golfers mee om zich te plaatsen voor de finaleronde op 26 oktober.
Beide dagen van de voorronde verliepen goed en er werd op een sportieve manier strijd geleverd, afgesloten met een buffet en een gezellig samenzijn. Op zaterdag gingen 40 spelers van start om zich na afloop kampioen te kunnen noemen. Het feit dat er op hole 18 een ‘Ford’ te verdienen was, leverde zeker ook de nodige spanning op.
De volgende winnaars: eerste categorie: Dolf Matulessy 36 stablefordpunten. Tweede categorie: José v/d Vleuten met 41 stablefordpunten. De winnaars van de wisselbekers (Bruto-score). Bij de dames: 1 Ineke Maassen 26 pnt; 2 José v/d Vleuten 24 pnt en 3 Annemarie Hendrickx 15 pnt. Bij de heren: 1 Dolf Matulessy 33 pnt; 2 Jac Heesen 30 pnt en 3 Bernie Gommans 28 pnt.

Lees hier verder op de website van de Weekkrant.

Social Media
Buienradar