Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
14 bezoekers online
2 gasten, 12 bots, 0 leden

Lafeber denkt niet aan stoppen

Maarten Lafeber piekert er niet over om te stoppen. De Nederlandse prof is vastbesloten om volgend jaar op de Challenge Tour te spelen en via die weg weer een speelkaart voor de Europese Tour te bemachtigen.

 „Er wordt hier en daar gespeculeerd dat ik misschien zou stoppen, maar daar is absoluut geen sprake van”, schrijft de Nederlander maandag op zijn website.

Lafeber heeft een teleurstellend jaar op de Europese Tour achter de rug. Hij verdiende te weinig om zijn speelbewijs automatisch te verlengen en slaagde er afgelopen week in Girona tijdens de finale van de ‘qualifying school’ niet in zijn kaart te behouden. „Het is een enorme teleurstelling en een vreemde gewaarwording dat ik voor het eerst in 14 jaar geen volledige kaart heb voor de Europese Tour.”

Via Telegraaf.nl.

Social Media
Buienradar