Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
18 bezoekers online
1 gasten, 17 bots, 0 leden

Van Opstal en Van Veggel Nederlands clubkampioenen strokeplay

Prise d’Eau en GC Maastricht zijn twee Nederlands kampioenen rijker. Tijdens het NK Strokeplay voor clubkampioenen waren Rilan van Opstal (Prise d’Eau) en Lieve van Veggel (GC Maastricht) de beste golfers op de Haarlemmermeersche Golfclub. Waar er zich op zondag 13 oktober jongstleden nog een half IJsselmeer over Nederland heen stortte, bleef het op zondag 17 november droog en windstil tijdens het Redline Strokeplay Championship.

Bij de heren ontwikkelden zich een mooie strijd tussen Rilan van Opstal en Rens Vendrig (’t Woold). Na 18 holes eindigden beiden op level par (73 slagen) wat gezien de drassige fairways een prima score was. Tijdens de eerste play off hole (hole 1, par 5) ging de strijd vanaf de teebox tot op de meter gelijk op. Drives en ijzers brachten beide golfers op circa 90 meter van de pin. De zelfverzekerdheid van Van Opstal maakte hij met zijn approach meer dan waar. Zijn bal belandde een meter achter de pin om met flink wat backspin op een halve meter voor de pin te eindigen.

Lees hier verder op de website van Redline.

Social Media
Buienradar