Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
19 bezoekers online
1 gasten, 18 bots, 0 leden

Maarten Lafeber in gevarenzone Q-School Girona

Maarten Lafeber is donderdag in de gevarenzone terechtgekomen na een ronde 72 (par) op de voorlaatste ronde van de qualifying school van de European Tour. Lafeber noteerde een dubbel bogey op de par-3 derde en wist pas na de turn drie birdie te maken om een en ander recht te trekken. Op de laatste hole moest de enige overgebleven Nederlander een bogey noteren waarmee zijn totaal op -7 blijft staan. Lafeber moest wel negen plekken inleveren voor een gedeelde 34e plaats.

Vrijdag gaan na zes ronden op PGA Catalunys de beste 25 spelers en ties naar huis met een tourkaart voor de European Tour.De Spanjaard Carlos Del Moral heeft de beste papieren met een totaal van -20 waarmee hij James Morrison en Fabrizio Zanotti zes slagen voorblijft.

Lees hier het bericht op de website van ForeMagazine.

Social Media
Buienradar