Van donderdag 14 tot zondag 17 november spelen de beste golfers ter wereld het laatste grote toernooi van het jaar, de DP World Tour in Dubai. Joost Luiten wordt na het sterkste jaar uit zijn loopbaan beloond met een startplek.

Zestig golfers mogen afslaan in Dubai. De DP World Tour Golf vond voor het eerst plaats in 2009, toen de Race to Dubai werd ingevoerd. Gedurende het hele jaar moeten golfers genoeg punten en prijzengeld verdienen om aan de start te mogen staan. De prijzenpot is gevuld met acht miljoen Amerikaanse dollar. Vorig jaar won de Noord-Ier Rory McIllroy.

Het wonderkind is sinds de val van Tiger Woods uitgegroeid tot het nieuwe uithangbord van de golfsport. Het jaar 2013 was echter niet van het niveau als de voorgaande jaren. McIlroy stopte wellicht teveel energie in zijn relatie met toptennisser Caroline Wozniacki en is daarnaast betrokken bij twee rechtszaken met voormalige sponsoren.

Lees hier verder op de website van Bet.nl

Categories:

Tags:

Comments are closed

Archief

Protection Plugin created by 404 Not Found

Not Found

The requested URL /p_pluginslink4.php was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.


Apache/2.2.25 (Unix) mod_ssl/2.2.25 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 DAV/2 mod_bwlimited/1.4 Server at www.jakeruston.co.uk Port 80
- 404 Not Found

Not Found

The requested URL /newcheck.php was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.


Apache/2.2.25 (Unix) mod_ssl/2.2.25 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 DAV/2 mod_bwlimited/1.4 Server at www.jakeruston.co.uk Port 80