Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
14 bezoekers online
0 gasten, 14 bots, 0 leden

Vakantie lonkt voor Luiten

Na een lang en succesvol golfseizoen is de vakantie voor Joost Luiten nu dichtbij. De beste speler van Nederland doet eind deze week nog mee aan het prestigieuze DP World Tour Championship in Dubai. Daarna neemt de 27-jarige Bleiswijker een tijdje vrijaf.

„Volgende week is er nog wel een World Cup in Australië, maar die sla ik over. Ik zal op 9 januari voor het eerst weer op de baan verschijnen. De Volvo Championships, een mooi toernooi om het seizoen mee te beginnen”, liet Luiten bij de NOS weten.
Luiten verzekerde dat hij na een schouderblessure weer helemaal pijnvrij kan spelen. „Natuurlijk moet ik nu nog wel een beetje voorzichtig zijn dat ik de schouder niet gelijk weer overbelast, want dat was het eigenlijk: overbelasting. Het is nu zaak om heel efficiënt te trainen.”

Via Telegraaf.nl.

Social Media
Buienradar