Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
18 bezoekers online
2 gasten, 16 bots, 0 leden

FunGolf voor iPhone compleet vernieuwd met meer golfstatistieken

De golfapp Fun Golf GPS 3D is een van de duurdere in de App Store (€17,99) maar spreekt dan ook een – vaak kapitaalkrachtige – doelgroep aan: golfers. Met deze app kun je je positie op de golfbaan zien, het aantal yards bekijken, de juiste club selecteren op basis van aanbevelingen uit de app en het aantal shots bijhouden. Dit weekend verscheen er een compleet vernieuwde versie van de app, aangepast voor iOS 7 en met nieuwe interactieve statistieken.

Spelersgegevens worden vanaf nu gesynchroniseerd tussen al je iOS-apparaten en je kunt de scorekaarten en statistieken delen via AirDrop met anderen. Er hoeft geen internetverbinding te zijn, als je maar bij de andere speler in de buurt bent. Fun Golf GPS 3D is bovendien qua prestaties verbeterd.

Lees hier verder op de website van de iPhoneClub.

Social Media
Buienradar