Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
16 bezoekers online
1 gasten, 15 bots, 0 leden

Krokodil verscheurt golfer

De Schot Dougie Thomson dacht op vakantie in Mexico een ontspannen potje golf te spelen op de Iberostar Cancun Golf Club, maar hij eindigde bijna in de maag van een 3,5 meter lange krokodil. Tsja, krokodillen duiken nou eenmaal op de gekste plekken op. In de achtertuin, in de huiskamer en zelfs in een bubbelbad.

De 58-jarige Dougie heeft zijn leven te danken aan zijn vrienden. Die sloegen het reptiel met golfclubs van hem af.

“Mijn bal lag in een bunker. Ik had niet eens gezien dat er water in de buurt lag. Vlak nadat ik de bal op de green had geslagen hoorde ik geluid achter me. Voordat ik het wist hapte de krokodil toe”, vertelt de vader van twee kinderen, die eenmaal in het ziekenhuis 200 hechtingen in zijn been kreeg.

Lees hier verder op de website van WTF.

Social Media
Buienradar