Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
19 bezoekers online
0 gasten, 19 bots, 0 leden

Binnen een balletje slaan in Rijpwetering

Niet buiten, maar binnen een balletje slaan. Als het aan Ron Hogeboom ligt, kan dat binnenkort in zijn bedrijfsloods aan de Pastoor van der Plaatstraat in Rijpwetering, waar een indoorgolfbaan moet verrijzen. Eén van de buurtbewoners is het daar niet mee eens en heeft bezwaar gemaakt.

De laatste tijd ziet aannemer Hogeboom het aantal bestratingsklussen teruglopen. ,,Met slecht weer en vorst ligt het werk stil. Een indoor golfbaan wordt vooral in de winter veel gebruikt. Daarom is het voor mij een goede aanvulling.’’

Volgens de bezwaarmaker tast een ’indoorgolfbaan’ echter het dorpsgezicht van Rijpwetering aan, dat is aangewezen als ’topgebied cultureel erfgoed’. Volgens de buurtbewoner is de vergunning onrechtmatig verleend, omdat de bestemming van het gebied alleen kan worden veranderd in bijvoorbeeld wonen, groen en water.

Lees hier verder op de website van het Leidsch Dagblad.

Social Media
Buienradar