Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
21 bezoekers online
1 gasten, 20 bots, 0 leden

Rentree Luiten, Derksen in subtop

Robert-Jan Derksen staat na de eerste dag bij het Turkish Airlines Open in Antalya op de gedeelde 12e plaats. De Gelderse golfer ging na 13 holes nog gedeeld aan de leiding, waarna hij door een double bogey op de 14e hole zakte naar 5 slagen onder par. Joost Luiten, terug op de baan na een slijmbeursontsteking in de rechterschouder, kwam tot 13 holes en staat met +1 gedeeld 70e.

Het toernooi werd gehinderd door regen en onweer, waardoor de start een aantal uren werd uitgesteld. Wegens de duisternis kon bijna geen enkele golfer zijn ronde voltooien. De leiding is in handen van de Engelse spelers Paul Casey en Steve Webster en de Zuid-Afrikaan Darren Fichardt, die op 7 slagen onder par staan.

Via Telegraaf.nl.

Social Media
Buienradar