Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
18 bezoekers online
3 gasten, 15 bots, 0 leden

Voorschoten4Kids cursus golf

In samenwerking met golfbaan Het Wedde, waarvan Sportfondsen Voorschoten BV exploitant is, organiseerde Voorschoten4Kids een cursus golf. Vijf weken lang hebben 11 enthousiaste jeugdige sporters kennis gemaakt met de golfsport. Vele facetten zijn doorlopen, zoals putten, chippen, afslaan, regelkennis en etiquette.

Omdat alle kinderen iedere les geconcentreerd te werk zijn gegaan en hun best hebben gedaan ontvingen zij na afloop van de laatste les een golfcertificaat van golfpro Arno Zahradnik. Voorschoten4Kids bedankt Sportfondsen Voorschoten BV voor het faciliteren van de cursus en hoopt dat de kinderen zich opnieuw voor een cursussen zullen inschrijven.

Ga hier naar de website van de Weekkrant voor meer informatie.

Social Media
Buienradar