Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
16 bezoekers online
2 gasten, 14 bots, 0 leden

Woods slaat bal van Azië naar Europa

Om publiciteit te genereren voor het Turkish Airlines Open en het land Turkije heeft Tiger Woods dinsdag een paar ballen afgeslagen op de Bosporusbrug in Istanboel. Deze brug verbindt Azië met Europa. Een deel van de brug was één uur afgesloten, tot woede van veel Turkse automobilisten.

In oktober 2012 was Woods ook in Turkije, voor de Turkish Airlines World Golf Final. Dat toernooi ging aan veel Turken voorbij. De stunt op de brug zal tot meer publiciteit leiden.

Het Turkish Airlines Open begint donderdag. Tiger Woods doet mee, naar verluidt voor $ 3 miljoen startgeld. Woods zou bij het Abu Dhabi Championship van dit jaar ook $ 3 miljoen hebben gekregen en vorige week zou hij $ 2 miljoen hebben gekregen voor een ‘exhibition match’ tegen Rory McIlroy in China.

Lees en bekijk hier het filmpje op de website van GolfWeekly.

Social Media
Buienradar