Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
14 bezoekers online
2 gasten, 12 bots, 0 leden

Twentsche en Driene schaffen entreegeld af

Twee clubs in Twente, de Twentsche en Driene, hebben de financiële drempels voor nieuwe leden aangepast.

De Twentsche Golfclub in Ambt-Delden (foto) schaft per direct het entreegeld en een lening af. Vanaf nu is een ‘all-in lidmaatschap’ mogelijk vanaf 106 euro per maand, dus zonder betaling van entreegeld en/of een lening. Het bestuur hoopt met deze aanpassingen veel mensen over de streep te halen om te beginnen met golf op de 18-holes baan in de gemeente Hof van Twente. Leden en proefleden kunnen op de Twentsche spelen zonder vaste starttijden. Op de baan is een erkende golfschool.

Lees hier verder op de website van GolfWeekly.

Social Media
Buienradar