Archief

Golfer Martijn Broeren droomt van ‘European Tour’

Hij maakt zijn eerste slagbewegingen op de tennisbaan, maar door een knieblessure belandt Martijn Broeren (19) uit Schijndel in 2007 plots op de golfbaan in Sint-Oedenrode. De jonge Brabander ontwikkelt zich in razend tempo en werpt zich in 5,5 jaar op tot groot internationaal talent. De golfer spreekt over zijn successen, zware trainingsdagen en zijn ambitie: spelen in de Europese Tour.

Golf? Daar denkt Broeren eigenlijk nooit aan. Totdat hij meegaat met een vriendje naar de golfbaan. “Met hem tenniste ik erg veel. Op een dag vroeg hij of ik zin had om mee te gaan golfen. Zijn pa golfde, vandaar.” Die ene keer smaakt naar heel veel meer. “Het was zo leuk dat we voortaan iedere zondag oefenden op een klein golfbaantje.”

Lees hier verder op de website van Dichtbij.nl

Social Media
Buienradar