Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
18 bezoekers online
1 gasten, 17 bots, 0 leden

Gaat Wil Besseling toch zijn European Tour kaart pakken?

Met een tweede plaats in het Dubai Festival City Challenge Tour Grand Final dat gespeeld wordt op de Al Badia Golf Club in Dubai heeft Wil Besseling nog steeds uitzicht op het behalen van een European Tour kaart. Een overwinning zal er voor zorgen dat hij bij de beste 15 spelers in de algemene ranking van de Challenge Tour komt en dat verzekerd hem van het speelrecht in 2014 op de European Tour.

Besseling staat met 206 slagen (10) op 4 slagen afstand van de leider Shiv Kapur (foto). De 31-jarige Kapur heeft dit jaar al een overwinning op zijn naam staan maar staat nog buiten de beste 15 in de algemene ranking. Met een cheque van 20.000 zal hij al bij de beste 15 spelers binnenkomen maar met de cheque van de winnaar weet hij het zeker dat ook hij volgend jaar weer op de Europese Tour speelt.

Tim Sluiter en Daan Huizing delen na drie ronden de 27e en 40e plaats met par en +5.

Lees verder op Golfnet.nl.

Social Media
Buienradar