Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
13 bezoekers online
0 gasten, 13 bots, 0 leden

Succesvolle start voor Golf Centrum Dongen

Medio maart 2013 is Golf Centrum Dongen heropend. Eigenaar, exploitant, ontwerper, onderhoud, aanleg (er) van Golfbanen, Dhr T. Berkelmans, is volop aan de slag gegaan, om van een verwaarloosde, slecht gerunde Golfbaan, iets zeer fraais en duurzaam te maken.
Samen met een team van ervaren mensen, is en wordt er nog steeds zeer hard gewerkt om een fantastische 9-holes baan te verwezenlijken. De A status is reeds bereikt. Uiteraard heeft het mooie zomerseizoen uitstekend meegeholpen Golf Centrum Dongen op de kaart te zetten. Het is niet eenvoudig om een golfbaan met een slechte reputatie in redelijk vervallenstaat, met nul leden, over te nemen en weder op te bouwen. Toine berkelmans heeft dit aangedurfd.
Lees hier verder op de website van Dichtbij.nl
Social Media
Buienradar