Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
14 bezoekers online
2 gasten, 12 bots, 0 leden

Golfclub Driene verlaagt tarieven

Golf was lange tijd een elitesport, alleen weggelegd voor de rijken. Dat verandert: steeds meer mensen ontdekken golf als de ideale manier om in beweging te blijven en nieuwe contacten op te doen. Mede dankzij golfclub Driene, die de sport nog toegankelijker maakt door de tarieven flink te verlagen. De baan ligt prachtig gelegen naast Universiteit Twente.

De mooie natuur heeft er aan bijgedragen dat de club door Golf Weekly is uitgeroepen tot op één na mooiste negenholesbaan van Nederland. Driene heeft dit najaar twee belangrijke financiële drempels voor nieuwe leden weggehaald. Het entreegeld van 1.000 euro is afgeschaft. Daarnaast kan de lening, die leden aan de club verstrekken voor onder meer baanonderhoud, nu gespreid per maand betaald worden. Het is nu mogelijk om lid te worden voor 104 euro per maand. Dan kunnen leden het hele jaar door, elke dag spelen.

Lees hier verder op de website van de Weekkrant.

Social Media
Buienradar