Archief

Fernandez-Castaño sterkste in Shanghai

De Spaanse golfer Gonzalo Fernandez-Castaño is op basis van zijn regelmatigheid zondag winnaar geworden van de BMW Masters in Shanghai. De 32-jarige Madrileen was de enige die 4 dagen onder par speelde. Zijn slotronde van 68 was voldoende voor de winst in het toernooi uit de Europese Tour.

Fernandez-Castaño, die op de laatste hole nog een dubbel bogey maakte, kwam uit op 277 slagen. Daarmee had hij één slag minder nodig dan de Italiaan Francesco Molinari en de Tai Thongchai Jaidee. De Amerikaan Luke Guthrie, die 3 dagen aan de leiding stond, werd na een slotronde van 71 vierde.

Voor Fernandez-Castaño is het de zevende overwinning op een toernooi van het hoogste niveau. Hij houdt aan de zege ruim 850.000 euro over.

Via Volkskrant.nl.

Social Media
Buienradar