Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
19 bezoekers online
3 gasten, 16 bots, 0 leden

Inschrijving verkiezing golfteam van het jaar geopend

Op donderdag 19 december 2013 worden de Golf Awards uitgereikt. Nieuw element dit jaar is de verkiezing van het ‘Team van het jaar’, waarbij het publiek betrokken wordt. Voorheen werd het team op basis van golfprestaties gekozen, nu op basis van motivatie. Vanaf heden kunnen teams zich opgeven om genomineerd te worden. Dit kunnen alle vormen van teamverband zijn, zoals een competitieteam, goede doelenteam, vrouwenteam, jeugdteam en een familieteam. Voorwaarde is dat het team golft en een uniek verhaal heeft. Uit alle inzendingen zal de NGF een top 5 kiezen die zij presenteert op de website. Op donderdag 21 november maakt de NGF de genomineerde teams bekend. Via een poll mogen volgers en bezoekers stemmen op hun favoriete team. Tot 10 december aanstaande kan er gestemd worden. De twee teams met de meeste stemmen worden uitgenodigd op de Golf Awards.

Wil uw team meedoen? Stuur een foto van uw team en met een korte motivatie waarom uw team dit jaar een Golf Award heeft verdiend. Vermeld bij de foto én motivatie uw naam, teamnaam en telefoonnummer. Mail de foto naarcommunicatie@ngf.nl. De sluiting is op woensdag 13 november 2013.

Lees verder op Fore!

Social Media
Buienradar