Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
16 bezoekers online
0 gasten, 16 bots, 0 leden

Bosgolf: Golf in the woods

U doet mee aan de nieuwste rage in Nederland; Golf in de woods! De regels zijn anders dan bij ‘gewoon’ golfen. De banen zijn korter en bovendien is de sfeer erg ontspannen. Na een instructie gaat u met uw team aan de slag. Pas op voor de hindernissen, want laaghangende takken, diepe kuilen en boomwortels horen er bij. Geen golfvaardigheidsbewijs, maar plezier van hole tot hole voor iedereen!

Speel golf in de Veluwse bossen! In samenwerking met Staatsbosbeheer hebben wij een zestal banen uitgezet in de prachtige natuur van de Veluwe.  De instructeur geeft de uitleg hoe u de bal met het ‘ijzer’ moet slaan en na een instructie van vijftien minuten gaat u met uw team aan de slag. De bedoeling van ‘Golf in the woods’ is om in zo min mogelijk slagen het parcours af te leggen. Pas op voor de hindernissen; laaghangende takken, diepe kuilen en boomwortels!

Ga hier naar de website van Bosgolf voor meer informatie.

Social Media
Buienradar