Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
18 bezoekers online
2 gasten, 16 bots, 0 leden

Swingyde

De Swingyde heeft zijn waarde meer dan ooit bewezen. Een eenvoudig en zeer doeltreffende trainingshulpmiddel om je golfswing te verbeteren. Door de Swingyde aan de shaft te bevestigen zult u merken of de polsknik juist plaats vindt. Zo voorkom je het doorknikken van de pols (voorbij de 90 graden), wat leidt tot slagafwijkingen en slaan in de grond.

Doordat de polsknik tijdens je golfswing wordt vastgezet in de juiste hoek zal het vervolg van de achterzwaai uit de romp c.q. bovenrug komen. Bij de down swing helpt de Swingyde om de release op het juiste moment te laten plaats vinden. Houdt zolang contact met de Swingyde tot er een hoek van 90 graden is tussen de shaft en uw heup. Na het raken van de bal helpt de Swingyde om de doorzwaai goed te begeleiden.

Ga hier naar de website van SwingAnalyse.nl voor meer informatie.

Social Media
Buienradar