Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
13 bezoekers online
1 gasten, 12 bots, 0 leden

22 golfbanen is genoeg, zeggen tegenstanders uitbreidingsplan golfbaan Valkenswaard

De mogelijke uitbreiding van de golfbaan in Valkenswaard zorgt voor discussie in het dorp. De Valkenswaardse Golfclub wil de bestaande baan uitbreiden in een gebied dat behoort tot de Ecologische Hoofdstructuur. De actiegroep Natuurbehoud Valkenswaard is tegen.

De golfclub wil haar terrein uitbreiden met negen holes in een gebied ten noorden van sportpark Den Dries. In Valkenswaard wordt dit ook wel het Waalres Bos genoemd.
Tegenstanders van dit plan hebben zich verenigd en de actiegroep Natuurbehoud Valkenswaard opgericht. Inmiddels hebben enkele honderden mensen een petitie getekend tegen de uitbreiding van de golfbaan.

Lees hier verder op de website van Omroep Brabant.

Social Media
Buienradar