Archief

Wil Besseling Tim Sluiter en Daan Huizing in China

Wil Besseling heeft op de eerste dag van het Foshan Open in China goede zaken gedaan. De Noord-Hollander sloot de eerste ronde af in 68 slagen (-4) en bezet daarmee een gedeelde 5e plaats op drie slagen van de leiders. Besseling begon met twee bogeys en drie birdies op de eerste negen holes om na de turn nog eens drie birdies aan zijn totaal toe te voegen. De Welshman Rhys Davies en de Australiër Scott Arnold leiden in Shishan Town met een score van -7, op de voet gevolgd door Sam Walker en Tyrrell Hatton die een score van -6 op het bord brachten.

Tim Sluiter begon zijn wedstrijd met een bogey en een dubbel bogey om na de turn twee birdies te scoren. Met een totaal van +1 staat de Hattemmer op een gedeelde 39e plaats.

Daan Huizing begon het Chinese avontuur teleurstellend met een ronde 76 (+4) na vier bogeys, een dubbel bogey en slechts twee birdies. Met zijn score staat Huizing op een gedeelde 71e plaats.

Via ForeMagazine.

Social Media
Buienradar