Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
14 bezoekers online
1 gasten, 13 bots, 0 leden

Gratis golfclinic

Op zondag 27 oktober a.s. is iedereen die geïnteresseerd is in (Supa) golf van harte welkom op Golfbaan Landgoed Welderen.
U kunt deze dag vrijblijvend kennismaken met deze uitdagende sport. Onze golfprofessionals geven demonstraties, waarbij u zelf ook kunt proberen het balletje eens goed te raken. Hier zijn leuke prijzen mee te winnen. Daarnaast kunt u proeven van de sfeer van een golfclub.

Vanaf 13.30 uur wordt u ontvangen met een kopje koffie of thee met lekkernij. Van 14.00 tot 16.00 uur geven onze golfprofessionals een golfclinic. Zij zullen u wegwijs maken in de onderdelen swingen, chippen en putten.

Lees hier verder op de website van de WeekKrant.

 

Social Media
Buienradar