Archief

Heelsum heeft eerste Nederlandse golfbaan met centrale afvalscheiding

De Golfclub Heelsum is onlangs een project gestart voor een schonere en duurzamere golfbaan, In plaats van vele kleine decentrale bakken in de baan komen er nu centrale inzamelcontainers. Die afvalscheiding past niet alleen uitstekend bij het ecologische karakter van de eigentijds-klassieke heidebaan, maar verbetert het ook de natuurlijke beleving van de speler door minder aanwezig baanmeubilair.

In aanwezigheid van de voorzitter van Golfclub Heelsum, mevrouw Irene van der Horst en penningmeester Jacques van Oostrum, alsmede directeur Wouter Koenderman en Account Manager Bedrijven Geurt Hendriksen van Afval Combinatie De Vallei (ACV) vond maandagmiddag de officiële ingebruikname van de containers plaats.

Lees hier verder op de website van Hoogenlaag.nl

Social Media
Buienradar