Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
16 bezoekers online
0 gasten, 16 bots, 0 leden

‘Snert-Cup’ voor 55-plussers

Golf-Plus, een club speciaal voor golfers van 55 jaar en ouder, organiseert op 12 december 2013 een gezelligheidstoernooi onder de naam ‘Snert-Cup’. Het betreft een 9-holes wedstrijd op de baan van Burggolf Purmerend. Deelnemers kunnen kiezen uit een starttijd in de ochtend of later in de middag.

Bij aankomst staan koffie en gebak gereed en na afloop van de ronde staat erwtensoep met roggebrood en spek voor deelnemers klaar. Er wordt gespeeld in twee handicapcategorieën. De kosten voor de wedstrijd bedragen 39,50 euro, inclusief de eerder genoemde koffie en soep, greenfee, wedstrijdleiding en prijzen.

Lees hier verder op de website van GolfWeekly.

 

Social Media
Buienradar