Archief

Garmin Approach S4 golf horloge

Garmin kondigt het Approach S4 golf horloge aan. Een golf horloge met vele interessante specificaties die een uitbreiding vormen op de populaire Approach serie.

De Approach S4 heeft een hoge resolutie touchscreen display dat in zonlicht afleesbaar is en een aparte Green View knop. Het heeft een oplaadbare litium-ion batterij die in golf modus tot 10 uur meegaat. De S4 wordt voorgeladen geleverd met meer dan 30.000 internationale banen[1] met gratis lifetime baan updates.

De Approach S4 heeft ook de slimme meldingen technologie als hij gekoppeld is aan een compatibele Apple smartphone. Dit zorgt ervoor dat het horloge draadloos informatie kan ontvangen van de iPhone zoals emails en sms berichten. Golfers kunnen hun telefoons dus in de tas houden terwijl ze aan het golfen zijn. Net als andere Garmin golf gps toestellen geeft de S4 de precieze afstand aan naar het begin, midden en einde van de green. Hij geeft layup, dogleg en afslagafstand informatie en houdt de score en statistieken bij op een digitalescorekaart. De Approach S4 heeft een modieus en functioneel ontwerp dat ook als dagelijks horloge gebruikt kan worden.

Lees verder op Golfnet.nl of kijk bij Garmin.

Social Media
Buienradar