Archief

‘Rory McIlroy verbreekt relatie met Caroline Wozniacki’

Het is uit tussen tussen Rory McIlroy en Caroline Wozniacki, in respectievelijk het golf en tennis gewezen nummer 1’s. Volgens verschillende media heeft tweevoudig major-winnaar McIlroy een einde aan het liefdesverhaal gemaakt.

De Deense tennisster zou er naar verluidt ‘helemaal kapot van zijn’, maar volgens de Engelse kwaliteitskrant The Telegraph is er geen weg terug. De Ier wil niet langer een relatie om zich de volle 100 procent op het golf te kunnen concentreren. Hij wil nog een keer proberen nummer één van de wereld te worden.

Het is gedaan. Voor zowel hem als haar is dit een moeilijke periode, maar op lange termijn is het de beste beslissing’, aldus een bron in een Ierse krant. ‘Er zijn heel wat traantjes gevloeid. Op haar sociale netwerken heeft Caroline nog wel een foto van hun twee in betere tijden staan, maar het is over en uit. Rory heeft veel respect voor Caroline en ze hebben het samen leuk gehad, maar hij vindt dat het tijd is voor iets anders. En wenst haar alleen maar het beste toe.’

Lees hier verder op de website van AD.nl

Social Media
Buienradar