Archief

Het Rijk en Pitch&Putt bundelen krachten

Het Rijk en Pitch&Putt bundelen krachtenVoor de exploitatie van de 9-holes par-3 baan op Golfbaan Het Rijk van Margraten gaat Het Rijk Golfbanen nauw samenwerken met Pitch&Putt Golf.

Op vrijdag 11 oktober hebben beide partijen een handtekening gezet onder een ‘pilot-overeenkomst’ die de eerste samenwerking tussen een volwaardige golfbaan en een Pitch&Puttgolfbaan een feit maakt. De samenwerking gaat in op 1 januari 2014.

‘Pitch&Putt Golf slaat de ideale brug tussen ons huidige bedrijf en de startende golfer’, zegt Hans Blaauw, algemeen directeur van Het Rijk Golfbanen. ‘Voor veel mensen vormt de korte baan immers een eerste, laagdrempelige kennismaking met de golfsport, waarna ze doorstromen naar het grotere werk. De bestaande combinatie van de 9-holes par-3 en de 18-holes golfbaan maken van Het Rijk van Margraten de ideale locatie om deze doorstroom een goede kans te geven. Wij zijn ervan overtuigd dat we door het bundelen van onze krachten de golfsport in de volle breedte kunnen promoten en nog meer mensen kunnen laten genieten van het spel.’

Lees verder op Golf Weekly.

Social Media
Buienradar