Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
12 bezoekers online
0 gasten, 12 bots, 0 leden

Jimmy Walker wint openingstoernooi PGA

Jimmy Walker mag zich de eerste winnaar noemen van het nieuwe seizoen op de Amerikaanse golftour PGA. De Amerikaan zegevierde zondag (plaatselijke tijd) in het Californische San Martin in het openingstoernooi Frys.com Open.
Voor de 34-jarige Walker was het tevens de eerste PGA-zege in zijn carrière, waarin hij al 188 toernooien speelde.

Walker eindigde na een slotronde van 66 slagen (5 onder par) op een totaal van 267 (-17) en bleef daarmee de ervaren Vijay Singh van de Fiji-eilanden twee slagen voor. Vier golfers deelden de derde plaats op drie slagen van de winnaar, die 900.000 dollar (663.000 euro) ontving.

Via AD.nl.

Social Media
Buienradar