Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
11 bezoekers online
1 gasten, 10 bots, 0 leden

Nederland Golft

Golf werd en wordt door velen nog steeds als een kostbare en ingewikkelde bezigheid gezien. Nederland Golft vindt dat golf vooral leuk moet zijn en wil deze prachtige sport nu toegankelijk én betaalbaar maken. Voor iedereen.

Nederland Golft biedt laagdrempelige golflessen aan en is actief op meerdere locaties in Nederland. Overal wordt dezelfde lesmethodiek gehanteerd. Met behulp van golfprofessional John Woof (headprofessional op de Leeuwenbergh) is Nederland Golft momenteel bezig met de ontwikkeling van verschillende lesprogramma’s en ondersteunende materialen. Maar Nederland Golft biedt nog veel meer. Van speciale themadagen tot internetblogs en informatieve video’s op onze website.

 Wil je beginnen met golfen? Dan raden wij je aan om met een weekendcursus te starten en zo alle basisprincipes onder de knie te krijgen. Om straks de baan op te kunnen, moet je een theorie-examen afleggen.
Lees hier verder op de website van Nederland Golft
Social Media
Buienradar