Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
18 bezoekers online
3 gasten, 15 bots, 0 leden

Profijt van samenwerking

Peter van der Togt (links), Mira Polane en Marc Jansen bij de foto van Greg Norman, die het golffitnessprogramma heeft ontwikkeld.

“De bekende golfbaanarchitect Gerard Jol heeft ervoor gezorgd, dat golfers van elk niveau, van beginners tot ervaren spelers, iedere keer weer een uitdaging vinden op de verschillende banen. Met 36 holes is het de grootste golfbaan van Zuid-Holland. Ons streven is, dat wij per 1 januari 2015 ook de meest gastvrije golfbaan van Nederland zijn.”

Marc Jansen, manager van Golfbaan Bentwoud, mag trots zijn op wat er al is bereikt. Immers Golfbaan Bentwoud is pas twee jaar in gebruik. Steeds meer golfers weten hun weg naar Bentwoud te vinden. Z zijn erg te spreken over de golfbaan. Inmiddels is ook een samenwerkingsverband ontstaan met Move4Life sport & health centre in Zoetermeer. Directeur Peter van der Togt zorgde in zijn sportcentrum voor een golffitnessprogramma. Het programma is ontwikkeld door de bekende golfspeler Greg Norman. Van der Togt heeft het programma en de speciale apparatuur naar Nederland gehaald.

Lees hier verder op de website van WeekKrant.

Social Media
Buienradar