Archief

Nederlands B en C Kampioenschap Strokeplay bij Pitch&Putt Golf Groningen

Op zaterdag 12 oktober 2013 wordt bij Pitch&Putt Golf Groningen het B en C NK Strokeplay gespeeld. Dit is een kampioenschap voor Nederlandse Pitch&Putt Golf topamateurs. Het betreft spelers die qua niveau net onder de Nederlandse ‘top’ spelen maar wel op hoog niveau Pitch&Putten. Door dit toernooi is het ook voor deze spelers mogelijk om binnen hun eigen categorie een Nederlands Kampioenschap Pitch&Putt Golf te spelen.

De baan in uitermate geschikt voor een Kampioenschap van dit formaat. Pitch&Putt Golf Groningen ligt in het recreatiegebied Kardinge, bij de stad Groningen. De professioneel aangelegde baan is een uitdaging voor zowel golfers als niet-golfers. De 18 holes zijn ruim van opzet en voorzien van bunkers, vijvers, rough en greens. De spelers zullen geconcentreerd moeten blijven spelen om zich tot Nederlands Kampioen in hun categorie te kunnen kronen.

Toeschouwers zijn van harte welkom om de kunsten van de spelers te aanschouwen. De toegang aan de Biesemaar 10 in Groningen is gratis. Het toernooi zal om 09.30 uur starten en de finaleronde zal omstreeks 13.30 uur beginnen.

Ga hier naar de website van Pitch&Putt.

Social Media
Buienradar