Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
15 bezoekers online
1 gasten, 14 bots, 0 leden

Zepp Labs gaat trackers voor golf, honkbal en tennis aanbieden

Het Amerikaanse Zepp Lab gaat een kleine activiteitentracker op de markt brengen voor tennis, golf en honkbal. Door dit apparaatje via Bluetooth met je iPhone te koppelen, kun je in een bijbehorende app je gemaakte slagen analyseren. De gemeten data is volgens Zepp Labs zo precies, dat het voor coaches mogelijk is om een gemaakte slag opnieuw af te spelen in drie dimensies. Dit maakt het makkelijker om te zien hoe je een slag kunt verbeteren.

De activiteitentrackers worden op de markt gebracht als Zepp BaseballZepp Golf en Zepp Tennis, maar het voornaamste verschil lijkt te zitten in de manier waarop je het apparaatje bevestigt

Lees hier verder op de website van iPhoneclub.

Social Media
Buienradar