Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
13 bezoekers online
0 gasten, 13 bots, 0 leden

BurgGolf Purmerend biedt extra service tijdens het golfen!

Naast de services die BurgGolf Purmerend al biedt voor en na het golfen, kan nu ook een service tijdens het golfen worden geboden.

Met ingang van 4 oktober 2013 heeft BurgGolf Purmerend toiletten op alle lussen van de baan geplaatst. Hiermee gaat een “oude” wens van vele golfers en golfsters in vervulling. Tevens is een einde gekomen aan het wildplassen door de heren. En voor de dames is het nu ook mogelijk om in de baan een sanitaire stop te houden.

Gekozen is voor de luxe uitvoering van een mobiel toilet voorzien van een schoonwater spoel systeem en een handwasstation. Een toilet dat uitstekend past bij de golfsport. In samenwerking met het bedrijf ECO Toilet is gekozen voor een concept waarbij BurgGolf Purmerend zelf zorg draagt voor het dagelijks schoon & fris houden van de toiletten. ECO Toilet zorgt voor de afvoer van de fecaliën naar de Riool Water Zuivering.

Lees hier verder op de website van Golfnet.nl

Social Media
Buienradar