Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
14 bezoekers online
2 gasten, 12 bots, 0 leden

Word nu lid van Golfbaan Midden-Brabant

Golfbaan Midden-Brabant is een zeer rustieke, landelijke en uitdagende golfbaan gelegen in Esbeek. Als lid heeft u maar liefst 85% van de totale speeltijd tot uw beschikking! Word nu lid tegen aantrekkelijke aanbiedingen.

De Golfbaan ligt  op Landgoed de Utrecht in een rustige en prachtige, bosrijke omgeving, met vele natuurlijke elementen. Van donderdag t/m dinsdag staat Golfbaan Midden-Brabant ter beschikking van leden van golfclub Midden-Brabant. Daarnaast is er per dag beperkt plaats voor greenfeeërs en/of introducees. Woensdagen zijn gereserveerd voor businessleden, bedrijfsdagen en greenfeespelers.

Lees hier verder op de website van Dichtbij.nl

Social Media
Buienradar