Archief

Jack Nicklaus golfballen

Jack Nicklaus heeft met zoveel verschillende merken en soorten golfballen gespeeld, ze getest en er over gesproken dat hij meer dan genoeg weet om zijn eigen golfballen te maken. En dus is dat wat hij gaat doen.

blog-jack-nicklaus2-0930.jpgJack Nicklaus, winnaar van 18 majors (en daarmee recordhouder), introduceert in november een nieuwe lijn van golfballen die als doel hebben een golfbal te selecteren die het best past bij hun kunnen. Er zijn drie verschillende soorten beschikbaar, Nicklaus Black, Nicklaus Blue en Nicklaus White. De kleuren corresponderen met de kleur van de tee markers waar de golfers het meeste vandaan spelen. Black voor de single handicapper die normaliter vanaf de back tees speelt, Blue voor de spelers vanaf de middelste tee, en White voor de spelers met de hogere handicaps die vanaf de forward tees spelen.

Lees meer via Golf Digest.

Social Media
Buienradar