Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
18 bezoekers online
1 gasten, 17 bots, 0 leden

Utrechtse ondernemers golfen voor goed doel

Utrechtse ondernemers hebben twintigduizend euro binnengehaald voor het Helen Dowling Instituut. De ondernemers zamelden het geld in met een golftoernooi, dat was georganiseerd door drie Utrechtse ondernemers en een golfprofessional.

Het Helen Dowling Instituut helpt mensen met kanker en hun naasten de ziekte emotioneel te verwerken. Er werd 19.730 euro binnengehaald, waarna de organisatoren besloten dit aan te vullen tot twintigduizend euro. Er deden zo’n negentig mensen aan het golftoernooi mee, dat eerder deze week plaatsvond. De beste speler van het toernooi was Tom Jaarsveld. Er vond ook een diner, veilig en loterij plaats.

Lees hier het bericht op de website van RTVUtrecht.

Social Media
Buienradar