Archief
Zoek je handicap
Achternaam:
Voorletters:
Wie is online
24 bezoekers online
7 gasten, 17 bots, 0 leden

Golfbaan Prise d’Eau in zwaar weer

Het zijn financieel zware tijden voor golfbaan Prise d’Eau in Tilburg. Het bedrijf snijdt daarom fors in de kosten. Voor negen van de zeventien werknemers is ontslag aangevraagd.

Het golfpark aan de Gilzerbaan heeft een slechte eerste helft van dit jaar achter de rug. Door de economische crisis lopen de inkomsten al een tijd terug. Ook het ‘ontzettend slechte weer’ was een grote boosdoener, aldus directielid Bartje Meijboom. Door de aanhoudende kou zijn in de eerste helft van dit jaar veel golfers weggebleven. De omzet is daardoor met tien procent afgenomen. Volgens Meijboom zijn pijnlijke maatregelen onontkoombaar. De golfbranche staat al langer onder druk. Meer golfbanen hebben het moeilijk.

Via Brabants Dagblad.

Social Media
Buienradar