Archief

Nieuwe app van de NGF

De Nederlandse Golf Federatie (NGF) introduceert in samenwerking met Van Lanschot Bankiers en Deloitte een nieuwe app, NGF Golf. Met de app kan men onder meer actuele uitslagen van NGF-wedstrijden en de NGF-competitie opzoeken, volgen en delen. De app is gemaakt voor golfers, golfclubs, professionals, ouders en toeschouwers die graag op de hoogte willen blijven van diverse golfprestaties.  De app ‘NGF Golf’ is een combinatie van twee bestaande apps – NGF Competitie en NGF Handicap –  en is uitgebreid met de functionaliteiten ‘wedstrijden’, ‘nieuws’ en de Van Lanschot Junior Ranking.

In Nederland doen ruim 15.000 golfers mee aan de NGF-competitie en ruim 1.000 golfers doen actief mee aan de NGF-wedstrijden.

Sociale media kunnen volgens de NGF gezien het sociale karakter van de golfsport niet ontbreken. Met ‘NGF Golf’ is het nu ook mogelijk om via social media alle informatie over de wedstrijden en uitslagen met elkaar te delen. Ook kan men startlijsten versturen, informatie over teams posten, het laatste NGF-nieuws twitteren of iemands actuele handicap opzoeken.

Lees hier verder op de website van GolfWeekly.

Social Media
Buienradar